La Comissió Volem Tercer Botànic

La nostra història.

“Volem i necessitem un tercer Botànic. Fem-lo possible” és impulsat per un grup de persones dels àmbits social, cultural, sindical i polític.
Aquest grup de persones, nomenat la Comisió Volem Tercer Botànic, decideix llençar manifest que fa una crida a la mobilització de la societat valenciana per garantir la continuïtat d’un govern de progrés, d’esquerres, valencianista, feminista i ecologista, un tercer Botànic, divers i plural.
Des del primer acte de presentació, la Comisió ha estat difonent el Manifest per diverses localitats de la Comunitat Valenciana, promovent la importància el vot de l’esquerra.
A més, s’ha reunit amb els partits que conformen l’Acord del Botànic. En primer lloc amb el candidat Hector Illueca i Rosa Pérez Garijo. Més tard amb el candidat Joan Baldovi i Águeda Micó, Albert Ibañez, i Natxo Serra. I per últim amb PSPV-PSOE.
El manifest considera que, malgrat les dificultats, les situacions adverses o l’infrafinançament, en aquestes dues legislatures s’ha avançat en molts àmbits de la nostra societat i que el País Valencià ha estat un exemple de com fer front col·lectivament a aquesta situació tan complexa que hem patit els darrers anys.

A més, es considera que queda molta feina per fer, moltes mesures i projectes que cal desenvolupar per a continuar millorant la vida de la població valenciana; avançar en la cohesió i vertebració territorial; fer front a l’emergència climàtica i mediambiental i protegir el nostre territori; combatre la pobresa, l’exclusió i les desigualtats socials; garantir un habitatge digne i assequible; acabar amb la violència masclista; implementar mesures per a impulsar els sectors culturals, audiovisuals i esportius valencians; continuar avançant en Memòria Democràtica; avançar cap una veritable igualtat lingüística o assolir una major capacitat d’autogovern.

«Queda molta feina per fer, moltes mesures i projectes que cal desenvolupar per a continuar millorant la vida de la població valenciana»


En definitiva, cal un govern de progrés per continuar avançant cap una societat més justa, més tolerant, més lliure, més igualitària i més solidària. 

Per tot açò, el grup promotor del Manifest, ha fet una crida a les entitats socials, culturals, ecologistes, feministes, de joves, de persones migrants, sindicals i polítiques a mobilitzar-se, des d’ara fins el proper 28 de maig, dia de les eleccions municipals i autonòmiques, per fer possible un tercer govern del Botànic per continuar aplicant les polítiques de progrés que les treballadores i treballadors, les valencianes i valencians, i el País Valencià necessitem per a guanyar el present i el futur.

Encara no
ho has fet?