La Comissió «Volem Tercer Botànic» finalitza les reunions amb les principals forces de l’esquerra

València, 9 de maig de 2023

La Comissió Promotora del manifest «Volem un tercer Botànic. Fem-lo possible» ha finalitzat les reunions programades amb els partits del Pacte (PSPV, Compromís i Podem), per a comprometre, davant la campanya electoral que comença, una voluntat constructiva que reforce les polítiques de progrés i d’esquerres comptant amb la participació ciutadana.

Aquest dimarts una representació de la Comissió ha mantingut una trobada a la seu del PSPV a València amb membres de les candidatures autonòmiques d’aquest partit per a les circumscripcions de Castelló (Rafa Simó) i València (Cristina Martínez i Alícia Andújar).

Els membres de la Comissió els han lliurat còpies del Manifest amb les signatures d’adhesió i han expressat la voluntat de provocar un debat i el protagonisme ciutadà sobre les polítiques que el país necessita. A més, han emfasitzat que, «més enllà d’aquestes, sempre queda molt per fer i cal continuar reforçant la mobilització crítica per a millorar-les».

Aquesta ha sigut l’última reunió del conjunt de les mantingudes amb les forces polítiques del Botànic. L’entitat assegura que «la receptivitat en totes ha estat molt positiva» i considera que «això és una condició engrescadora». Així mateix, ha apuntat que «les formacions entenen que l’adhesió manifestada a aquesta iniciativa ciutadana és la base per a assolir una implicació nova i un compromís que reforça la mobilització de l’esquerra social, que hauran d’enfortir sense defallir». També consideren que les eleccions del 28 de maig són «molt importants per a continuar avançant» i que «és molt el que està en joc». En aquest sentit, la Comissió ha assenyalat que «la seua actitud, per crítica, no deixarà de ser esperançada».

«Volem un tercer botànic» pretén així reforçar ara i en el futur la participació ciutadana, el moviment associatiu i la iniciativa social. I ha indicat que «vol representar un col·lectiu ample i divers de l’esquerra que, des del respecte a les diferents sensibilitats i legítims objectius, vol intervenir, participar, comprometre’s, criticar…»

Aquesta darrera reunió tanca el procés d’entrevistes amb els partits que donen suport a l’actual Pacte del Botànic. Saben que són molt diverses les persones i col·lectius representats en aquest moviment que dona suport al Manifest «Volem i necessitem un tercer Botànic. Fem-lo possible». L’objectiu, segons la Comissió, és com diu el Manifest: «Continuar avançant cap a una societat més justa, més tolerant, més lliure, més igualitària i més solidària».

 

 

Galeria de fotos

Comparteix

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email