La Comisió Volem Tercer Botànic es reuneix amb Unides Podem- Esquerra Unida

València, 28 de març de 2023

Una representació de la Comissió Promotora del manifest “Volem i necessitem un tercer Botànic. Fem-lo possible“ ha lliurat el manifest les signatures arreplegafes a la candidatura de Unides Podem-Esquerra Unida.

La trobada ha tingut lloc aquest migdia, amb la presència dels candidats Héctor Illueca i Rosa Pérez Garijo, i els membres de la Comissió, Joan Sifre, Ofelia Vila, Vicent Àlvarez, José Ignacio Pastor i Vicent Maurí. Aquests han reiterat la idea d’insistir en la necessitat de mobilitzar a l’electorat, per tal de fer possible la continuïtat de les polítiques valencianes de progrés i canvis socials, tot i que resta molta feina per fer. La Comissió Promotora ha informat sobre les iniciatives que va a desenvolupar durant el propers dies, especialment a les xarxes socials.

Per part de la candidatura Unides Podem – Esquerra Unida s’ ha agraït l’iniciativa ciutadana que implica el Manifest, així com la feina de divulgació i de debat que ha generat l’esmentat Manifest, insistint en cridar a l’electorat valencià per tal aconseguir una majoria suficient i fer possible un govern valencià plural de progrés. .

Finalment, la Comissió Promotora informa que als propers dies es reunirà amb uma representació e les candidatures de Compromís i del PSPV-PSO.

Galeria de fotos

Comparteix

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email