Acte de presentació a L'Àgora d'Alcoi

Alcoi, 27 de març de 2023

L’Àgora d’Alcoi ha acollit l’acte de presentació del manifest ‘Volem i necessitem un tercer Botànic. Fem-lo possible’. Aquest està organitzat per persones que venen del “món sindical, polític, social o de ningun lloc”, tal com indica Vicent Mauri.

En la presentació s’ha fet una crida de cara a les eleccions municipals autonòmiques i municipals per tornar a tindre un govern “valencianista, feminista i d’esquerres”. La crida la fan per “mobilitzar la societat valenciana”, dirigida a la “gent decebuda que no haja compartit algunes de les mesures que ha fet el Botànic” i també a partits polítics, als quals els demanen “que estiguen a l’altura el moment”.

Aquest manifest ha estat signat per “gent molt diversa”. La intenció d’aquest acte a Àgora ha sigut “provocar un debat per a que la gent reflexiones sobre com estàvem fa 8 anys i com estem ara”.

Un altre representant d’aquest grup de persones, Joan Sifre, apunta que “és important que l’esquerra no es dividisca per uns vots o uns càrrecs, sinó que mire l’interés comú de la ciutadania”.

Galeria de fotos

Comparteix

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email